Grupna kupovina uz Popust sa Telefona

Tiket.ba, grupna kupovina uz popust

Grupna kupovina je novi koncept koji omogućava korisnicima da ostvare velike popuste ako se udruže i kupe neki proizvod zajedno, na veliko. Tiket.ba portal za grupnu kupovinu uz popust, je prvi na teritoriji BiH koji je lansirao mobilnu aplikaciju za grupnu kupovinu. Time je omogućio svojim korisnicima da podatke o ponudama prime gdje god da su. Takođe je omogućeno  korisnicima da se sa telefona prijave svoje učešće, čak i da obave uplatu ako žele.

Za nove ponude grupne kupovine korisnici mogu da saznaju preko sistema za obavještavanje ili pretragom kataloga ponuda. Sistem za obavještenja je dizajniran tako da se korisnik može predplatiti na automatska obavještenja za nove ponude ili ponude pred istek (last minut). Primljena obavještenja će upozoriti korisnika da reaguje na vrijeme, i pomaže korisniku da ne zakasni na pravu ponudu.

Nova aplikacija se može besplatno preuzeti sa Google Play marketa, a više inforomacija o ovoj aplikaciji pročitajte u Referencama.

Datum: 09.05.2012.

Objavljen novi WEB sajt: ParticleApps.com

ParticleApps.com dizajn

Novokreirana WEB stranica projekta ParticleApps.com je puštena u javni rad 07.05.2012. Stranica je pravljena u modernom stilu, sa CMS alatima, tako da je omogućeno jednostavno i brzo dodavanje novih informacija te mijenjanje postojećih.

Stranica je informativnog karaktera i u potpunosti prezentira usluge koje ParticleApps obavlja kao i gotove produkte koje prodaje. Osim toga posjetioci mogu da pregledaju listu referenci, te da nam se jave preko kontakt forme, Facebook FanPage-a, Twittera ili preko E-mail.

Jedan od značajnijih dijelova novog WEB sajta je lista svih gotovih aplikacija, koje se mogu skinuti (download) sa Google Play marketa direktno na mobilni uređaj.

Nadamo se da će nova WEB stranica pružiti dovoljno informacija o projektu, produktima i uslugama. U slučaju ako imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Datum: 07.05.2012.

Lansirana aplikacija: Tanjir.ba

Tanjir.ba, grupne screenshot andorid aplikacije

Web sajt Tanjir.ba omogućava korisnicima da na jednostavan način odaberu i naruče hranu iz lokalnih restorana iz Bosne i Hercegovine koja će im se dostaviti na vrata. Od danas, narudžbe na tom portalu je moguće izvršiti i preko nove Tanjir.ba Android aplikacije. Korištenje nove aplikacije će promijeniti poslovanje portala, i usluga će postati dostupna i klijentima koji nisu pri računaru.

Kroz mobilnu aplikaciju moguće je pretražiti bazu svih jela po imenu ili opisu i brzo pronaći željeno jelo i dodati ga u korpu. Na zadnjem koraku je pokazan račun sa totalima, i proračunato je vrijeme pripreme i isporuke hrane. Aplikacija takođe provjerava da li restoran vrši isporuku na željenu adresu, provjerava i obavještava da li se dostava naplaćuje ili ne, te prikazuje ostale relevantne podatke.

Nova aplikacija se može besplatno preuzeti sa Google Play marketa, a više iforomacija o ovoj aplikaciji pročitajte u Referencama.

Datum: 02.04.2012.

Depo.ba news portal od danas na Androidu

Depo.ba, andorid aplikacija

Android aplikacija namjenjena Depo.ba news portalu omogućava korisnicima da pristupe zadnjim vijestima, audio i video sadržajima sa pametnih telefona.

Aplikacija je dizajnirana prema specifikacijama za pregled i navigaciju kroz članke, kolumne, vijesti, audio i video sadržaje na Android platformi. Preuzimanje sadržaja sa Depo.ba portala i sinhronizacija sa zadnjim objavljenim vijestima se vrši direktno sa mobilnog uređaja putem Wi-Fi ili mobilne mreže. Aplikacija se može preuzeti besplatno sa Google Play-a.

Korisnicima Depo.ba portala je sada omogućeno čitanje sadržaja portala u vertikalnom ili horizontalnom pogledu, čak i kada korisnici nisu online. Ukoliko je font teksta koji se čita isuviše veliki ili mali, veličina fonta se može ručno podesiti. Aplikacija takođe omogućava pregled svih video sadržaja koji se nalaze na Depo.ba portalu.

Dodatne opcije korisnicima omogućavaju dijeljenje sadržaja/članaka putem email-a, SMS-a, Facebooka i Twittera. Više o aplikaciji pogledajte u referencama.

Datum: 16.03.2012.

Tuzlanski Info Portal sada i na mobitelima

Tip.ba: nova andorid aplikacija

Jedan od  tuzlanskih najposjećenijih online medija Tip.ba danas je dobio svoju Android aplikaciju. Tip.ba Android aplikacija omogućava čitanje vijesti na mobilnim uređajima u bilo kojem trenutku.

Navigacija aplikacijom je vrlo jednostavna. Na početnoj stranici nalaze se izbornici pomoću kojih korisnici mogu birati teme koje ih interesuju te vršiti pregled odabranih vijesti ili trenutno najpopularnijih vijesti na portalu. Ukoliko korisnici znaju šta tačno traže u pretraživač je moguće unijeti pojam za pretragu za listu rezultata.

Tip.ba aplikacija će zadovoljiti sve koji vole biti obavješteni. Mobiteli koji rade na Android OS-u su sve korišteniji. Mada brojnost i različita tehnička svojstva mobitela koji koriste Android OS otežavaju razvoj aplikacija, krajnji cilj je zadovoljan klijent. Sa Tip.ba aplikacijom svi možemo biti zadovoljni, a naročito korisnici Tip.ba koji sada mogu čitati vijesti i biti obavješteni u bilo kojem trenutku.

Tip.ba aplikacija za mobitele na Android OS se mogu besplatno preuzeti na Google Play-u. U referencama možete pročitati više o ovoj aplikaciji.

Datum: 12.03.2012.