O nama

ParticleApps je dio LEFTOR firme, te jedan od prvih timova iz Bosne i Hercegovine koji je lansirao Android i iPhone aplikaciju i tim koji od tada drži lidersku poziciju. Naš tim broji preko 20+ iskusnih dizajnera, programera, inžinjera i konsultanata, i dovoljno je velik da ponudi profesionalnu i kvalitetnu uslugu za razne industrijske branše.

LEFTOR tim

Stekli smo veliko iskustvo radeći mnoge projekte te smo u mogućnosti da garantujemo da će se svi projekti ugovoreni sa nama ostvariti na vrijeme i u zacrtanom budžetskom okviru. Koristimo novi sistem upravljanje projektom, i tim sistemom štedimo vaše vrijeme i smanjujemo vrijeme utrošeno na birokratske zavrzlame.

Za koga radimo?

Bez obzira da li ste kompanija koja pokušava da učvrsti svoje veze sa kupcima ili svojom mobilnom radnom snagom ili ste firma kojoj treba podrška u razvoju, ParticleApps će vam pomoći da pretvorite vašu viziju u realnost. Naši klijenti su i male firme  kao i velike korporativne firme ili državne institucije. Mnogobrojne naše reference su dostupne na zahtjev.

Šta smo napravili?

Ako imate ideju za aplikaciju mi smo vjerovatno već sličnu napravili i vrlo vjerovatno na više platformi. Neke od oblasti u kojima imamo veliko iskustvo su: database integracija sa mobilnim aplikacijama, map/GPS, streaming, mobilne transakcije, primanje i slanje narudžbi, preglednici tekstova, naplata sa kreditnih kartica, slanje upozorenja (notifikacije),...

Industrijske branše za koje imamo reference: Mediji (internet, radio, TV), zdravlje, sport, maloprodaja, veleprodaja, neprofitne, agencije,... Naše aplikacije možete da pogledate na linku Reference.

Tehnologije kojima vladamo

Naši dizajneri i programeri posjeduju iskustvo i ekspertizu za sve alate namjenjene za razvoj mobilnih aplikacije za platforme:

  • Android Telefon
  • Android Tablet
  • iPhone
  • iPad
  • Windows Phone
  • Windows Metro - Tablet

Mi vjerujemo u agilni razvoj, tako da našim projektima upravljamo zajedno s klijentima, oragnizujući redovne dnevne i sedmične sastanke.

Proces razvoja mobilnih aplikacija u pet koraka

Naš razvojni tim koristi prakse najbolje dokazane u industriji te u pet koraka osiguravamo da naše mobilne aplikacije i mobilne web stranice rade bez greške od momenta kada su isporučene klijentu.

5 koraka za mobilni razvoj

Zbog toga, uz naš bogat program i znanje, možemo ispuniti sve vaše zahtjeve, odgovoriti vam na svako konkretno pitanje i uvijek se "ubaciti" u vaš raspored.